Apasă tasta Enter

Visele bătrânilor. 2016 – 2018 (primăvara)

2016
Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Omenia București. Facem cunoștință cu dna Lucia Secoșanu, al cărei vis este să-și publice poeziile.

Ana Maria. O doamnă (o domnișoară?) de la Google ne întreabă de ce ajutor am avea nevoie pentru Visele bătrânilor.

2016 – 2017
Benevity. Ana face o primă donație în bani și, datorită ei, accesăm platforma online de filantropie corporativă Benevity.
Editura Universitară. Directorul general Vasile Muscalu ne propune tipărirea pro-bono a volumului de poezii scrise de dna Lucia Secoșanu. Poeziile sunt corectate de Antonia, Beatrice, Ramona – trei studente ale Facultății de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București

2017, vara
Librăria Cărturești Verona ne oferă mansarda copiilor pentru lansarea volumului de poezii „Lacrimi vii pentru doruri moarte”.

2018, ianuarie
Încheiem un parteneriat strategic cu Asociația CSR Nest, pentru dezvoltarea proiectului.

2018, primăvara
Lansăm împreună cu Orange Elephant (un proiect al AEDC) și Școala Nr. 280 un „maraton creativ” de modelaj și pictură la care participă peste 100 de copii, părinți și profesori. Inițiativa se bucură de sprijinul unei companii farmaceutice multinaționale. Suma strânsă din vânzarea creațiilor copiilor, a tricourilor pictate de clasa pregătitoare C și a zecilor de pahare de limonadă „proaspătă și gustoasă” este de 4923 de lei…

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *